Kirjoitettu 9.3.2020

Kuusi keravalaista ehdolla HOK-Elannon edustajistoon

Keravan Perussuomalaisilla on kuusi ehdokasta mukana HOK-Elannon edustajiston vaaleissa Uudenmaan ja Helsingin Perussuomalaisten listalta. Toivotamme ehdokkaille menestystä vaaleissa. HOK-Elannon vaalikone aukeaa 24.3.2020 ja äänestysaika on 26.3.-6.4.2020.

Keravan Perussuomalaisista ehdolla ovat:

950 Havansi Lahja terveyst. maisteri
985 Munne Martti BBA, asiantuntija
1001 Riikonen Leena terveydenhoitaja, erikoissairaanhoitaja
1011 Tammilehto Marja eläkeläinen, yo-kauppateknikko
1014 Tarkiainen Lauri järjestelmäasiantuntija
1030 Yliluoma Joel ohjelmistoarkkitehti, tanssinopettaja

Kirjoitettu 19.1.2019

Keravan perussuomalaisten hallitus ja valtuustoryhmä vuodelle 2019

Keravan Perussuomalaiset ry. ja Keravan perussuomalaisten valtuustoryhmä ovat hiljattain pitäneet sääntömääräiset syyskokouksensa ja niissä valittujen uusien hallitustensa järjestäytymiskokoukset.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Iiro Silvander uudelleen. Varapuheenjohtajiksi valittiin Martti Munne ja Marja Tammilehto. Muut uuden hallituksen jäsenet ovat Paul Enjala, Lauri Kallamaa, Tommi Lemmelä, Marko Kempas, Elina Louko, Antti Määttä, Leena Riikonen ja Jouni Tirkkonen. Hallitus nimitti yhdistyksen sihteeriksi Marko Kempaksen ja taloudenhoitajaksi Erkki Havansin.

Valtuustoryhmä valitsi puheenjohtajakseen Iiro Silvanderin, varapuheenjohtajakseen Erkki Havansin ja sihteerikseen Martti Munnen. Valtuustoryhmän jäseniä ovat kaupunginvaltuutetut Iiro Silvander, Erkki Havansi, Jouni Tirkkonen, Lahja Havansi, Elina Louko ja Leena Riikonen, sekä varavaltuutetut Paul Enjala, Lauri Kallamaa, Tommi Lemmelä, Martti Munne, Tarmo Rahkonen ja Antti Määttä.

Kirjoitettu 17.12.2017

Keravan perussuomalaisten hallitus vuodelle 2018

Keravan Perussuomalaiset ry. on hiljattain pitänyt sääntömääräisen syyskokouksen ja siinä valitun uuden hallituksensa järjestäytymiskokouksen. Tyydytyksellä todettiin, että Keravan perussuomalaisissa ei ole tapahtunut sinisiirtymää eli loikkauksia uuteen puolueeseen. Samoin todettiin presidenttiehdokas Laura Huhtasaaren äskettäinen onnistunut vierailu Keravan kirjastossa.

Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Iiro Silvander uudelleen. Varapuheenjohtajiksi valittiin Jouni Tirkkonen ja Marja Tammilehto. Muut uuden hallituksen jäsenet ovat Paul Enjala, Lauri Kallamaa, Tommi Lemmelä, Elina Louko, Martti Munne, Antti Määttä, Leena Riikonen ja Tarja Tuomi. Hallitus nimitti yhdistyksen sihteeriksi Marko Kempaksen ja taloudenhoitajaksi Erkki Havansin.

Kirjoitettu 15.12.2016

Ryhdy kuntapäättäjäksi – tule PS:n ehdokkaaksi

Äänestäminen kuntavaaleissa on tärkeä tapa vaikuttaa oman kunnan asioihin mutta kaikkein tehokkainta on asettua itse ehdolle. Perussuomalaiset ovat juuri sinulle sopiva, tavallisten ihmisten puolue. Maalaisjärki ja asiakeskeisyys siivittävät paikallista politiikkaamme kuntalaisten ääntä kuunnellen vaalipäivänä 9.4.2017.

Me Perussuomalaisissa tiedämme, että asiat eivät muutu itsekseen, vaan niille täytyy tehdä jotain. Ehdokkailtamme ei vaadita erityistä politiikan osaamista, vaan asenne ratkaisee. Olemme jo saaneet ehdokkaiksi monenlaisia ihmisiä – naisia, miehiä, nuoria, perheellisiä, senioreita, opiskelijoita, työntekijöitä, virkamiehiä, johtajia, yrittäjiä jne. ja heistä jokainen tuo mukanaan oman asiantuntemuksensa.

Jos tunnistat itsessäsi kiinnostuksen yhteisten asioiden hoitamista kohtaan ja haluat oppia uutta, toivotamme sinut lämpimästi ehdokkaaksemme kevään 2017 vaaleihin.

Tutustu tästä ehdokasoppaaseemme.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan ehdolle.

Jokainen ehdokas luo oman ehdokasesittelyn vaalisivustolle

Ehdokaspakettiin kuuluu, että jokainen ehdokas luot itse oman esittelysivun puolueen sivuilla olevaan ehdokasgalleriaan. Katso tästä hyvä esimerkkikokonaisuus ehdokasesittelysivusta.

Ehdokassivun luomista varten tarvitset PS-Tunnuksen eli rekisteröitymisen puolueen kotisivuille. Tämä on helppoa. Jos olet jo paikallisyhdistyksen hyväksymä ehdokas mutta sinulla ei ole omaa PS-Tunnusta, toimi seuraavasti:

  1. Rekisteröi tästä ensin oma PS-Tunnus, jos sinulla ei sitä ole jo käytössä ja
  2. ilmoittaudu tästä ehdolle netissä.
  3. Saat yhdistykseltä sähköpostia ehdokkuuden vahvistumisesta/rekisteröinnistä ehdokasgalleriaan.
  4. Täytä ehdokassopimus- ja ehdokassuostumus-lomakkeet omalle yhdistykselle.
  5. Täydennä ehdokasesittelyysi kuvat, ajatukset, teemat ja pyydä yhdistystäsi julkaisemaan esittelysivusi PS:n ehdokasgalleriaan.

Perussuomalaisten ehdokkaiden vaalisivusto on verkkopohjainen ehdokasgalleriamme, jossa esittelemme eri puolella Suomea ehdolla olevat kuntavaaliehdokkaamme. Sivustolta voi tutustua ehdokkaiden vaaliteemoihin ja katsoa ehdokkaan omista tapahtumailmoituksista, missä hän on tavattavissa. Lisäksi sivujen ehdokastietoja käytetään julisteiden ja vaalilehtien painatukseen.

Klikkaa tästä tutustumaan ehdokasgalleriaan.

Lisätietoja ehdokasgalleriasta, ota yhteyttä tuki@nullperussuomalaiset.fi tai puh. 040 661 6919.

Talvisin vaaliterveisin

PS-tukipalvelut

Jaana Vesterinen-Prähky
projektisuunnittelija

Kirjoitettu 10.11.2016

Keravan perussuomalaisten sääntömääräinen syyskokous 1.12.2016 klo 18

Keravan perussuomalaiset pitävät sääntömääräisen syyskokouksensa 1.12.2016 klo 18 alkaen Keravan kaupungintalon harrastetila 2:ssa.

Tervetuloa!

Kirjoitettu 4.9.2016

Keravan Sirkusmarkkinat 10.-11.9.2016

Keravan Perussuomalaiset tavattavissa Sirkusmarkkinoilla molempina päivinä.

Lauantaina klo 10-12 teltallamme tavattavissa kansanedustajat Leena Meri ja Arja Juvonen.

 

Kirjoitettu 12.4.2016

Keravan kevätmarkkinat 17.4.2016

lahja_havansi leena

Keravan Perussuomalaiset tavattavissa kevätmarkkinoilla klo 10-14!

Kansanedustaja Leena Meri on tavattavissa teltallamme klo 11-13.

Lisäksi paikalla HOK-Elanto-vaalien keravalainen PS-ehdokas Lahja Havansi (711).

Kirjoitettu 17.1.2016

Keravan perussuomalaisten hallituksen puheenjohtajaksi Iiro Silvander

Keravan perussuomalaiset pitivät 14.1.2016 paikallisyhdistykselle vuodeksi 2016 valitun hallituksen järjestäytymiskokouksen.
Paikallisyhdistyksen eli Keravan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajaksi 2016 valittiin kaupunginvaltuutettu Iiro Silvander. Varapuheenjohtajaksi valittiin Tarja Tuomi, sihteeriksi Marja Tammilehto ja taloudenhoitajaksi Erkki Havansi.
Kirjoitettu 18.10.2015

Iiro Silvander Keravalta valittiin puoluevaltuustoon Perussuomalaisten puoluekokouksessa 8.-9.8.2015

2015-08-09 11.41.24

Kirjoitettu 19.3.2015

Tietoa Taitoa Tahtoa – Iiro Silvander numero 83 !

Iiro

Kirjoitettu 18.1.2015

Keravan perussuomalaisten kokousuutisia!

Keravan perussuomalaiset pitivät 14.1.2015 valtuustoryhmän vuosikokouksen ja paikallisyhdistykselle vuodeksi 2015 valitun hallituksen järjestäytymiskokouksen. Perussuomalaisten seitsemän valtuutettua käsittävän valtuustoryhmän johtajaksi valittiin edelleen Erkki Havansi. Uutena varapuheenjohtajana aloittaa Ville Pihola. Ryhmän sihteerinä on edelleen Iiro Silvander, joka myös on perussuomalaisten ehdokkaana jatkamaan Keravan kaupunginhallituksessa ja sen 2. varapuheenjohtajana kaudelle 2015-2016.

Paikallisyhdistyksen eli Keravan Perussuomalaiset ry:n puheenjohtajana 2015 jatkaa kaupunginvaltuutettu Lahja Havansi. Varapuheenjohtajaksi valittiin Ville Pihola, sihteeriksi Marja Tammilehto ja taloudenhoitajaksi Erkki Havansi. Hallituksen yhteyteen perustettiin myös naistoimikunta vetäjänään Tarja Tuomi. Perussuomalaisille naisille annettiin erityiskiitos viime joulukuussa yhteistyössä Talkoorenkaan kanssa järjestetystä ilmaisesta jouluateriasta 50:lle yksinäiselle vanhukselle.

Kokouksessa kuultiin myös Keravan Perussuomalaiset ry:n tukeman eduskuntaehdokkaan, eduskuntasihteeri Iiro Silvanderin katsaus ajankohtaisista poliittisista asetelmista huhtikuisten eduskuntavaalien kannalta.

Kirjoitettu 15.11.2014

Keravan Peruskristityt uutena ryhmänä kirkkovaltuustoon 2015

Äskeisten seurakuntavaalien tuloksena Keravan seurakunnan kirkkovaltuustoon nousee uutena ryhmänä Keravan Peruskristityt. Olimme ensi kertaa näissä vaaleissa mukana ja saimmekin heti kaksi ehdokastamme läpi: sairaalavapaaehtoinen, saattohoitaja Anneli Silvander ja vapaaehtoistyöntekijä Pentti Silvander. Anneli 93 äänellään oli vaalien neljänneksi suosituin, ja myös Pentin äänimäärä 64 ylitti lähes tuplasti sen äänimäärän, millä suurista vaaliliitoista vielä pääsi viimeisinä läpi. Onnittelut!

Kirjoitettu 12.10.2014

Iiro Silvander nimitetty eduskuntaehdokkaaksi

Keravalainen kaupunginvaltuutettumme ja perussuomalaisten edustaja Keravan kaupunginhallituksessa Iiro Silvander on läpäissyt puolueen Uudenmaan piirin suorittaman ehdokasseulonnan ja siten hän on huhtikuun 2015 eduskuntavaaleissa kansanedustajaehdokkaana. Siviilityössään Iiro on jo nyt eduskunnassa, nimittäin perussuomalaisen eduskuntaryhmän palkkalistoilla asiantuntevana eduskuntasihteerinä.

Kirjoitettu 12.10.2014

Peruskristityt ja Keravan ev.lut. seurakuntavaalit loka-marraskuussa 2014

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys Keravalla on 27-31.10.2014 ja varsinainen vaalipäivä on 9.11.2014. Äänioikeutettuja ovat kaikki vähintään 16 vuotta täyttäneet seurakunnan jäsenet. Kirkkovaltuuston 33 paikalle on nyt ensi kertaa ehdolla  perussuomalaisia arvoja kunnioittavia keravalaisia, listanimikkeellä Peruskristityt. Valitsijayhdistyksemme listan numerot ovat 73-78, seuraavasti:

–  73 Paul Enjala, eläkeläinen
–  74 Lahja Havansi, terveystieteiden maisteri, eläkeläinen
–  75 Anneli Silvander, sairaalavapaaehtoinen, saattohoitaja
–  76 Pentti Silvander, vapaaehtoistyöntekijä
–  77 Erkki Suvio, eläkeläinen
–  78 Marja Tammilehto, yo-kauppateknikkoEhdokkaamme ovat perussuomalaiset arvot hyväksyviä keravalaisia, tunnuslauseenaan: Välitämme Sinusta, lähimmäinen. Se on kristityn yhteisvastuuta ahdingossa olevista kanssaihmisistä, ja heitä on nykyisissä vaikeissa oloissa entistäkin enemmän jo omassa maassamme. Tällöin ajattelemme etenkin syrjäytyneitä ihmisiä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria ja yksinäisiä sairaita vanhuksia. Ulkomailla on erityisesti autettava yhä enenevästi uskonvainojen kohteeksi joutuvia kristittyjä. Kirkon on toimissaan oltava aidosti kirkko. Sen ei täydy miellyttää ns. yleistä mielipidettä.